Termeni și Condiții

1. Introducere

Bine ați venit pe www.3chestii.ro, site-ul de prezentare administrat de TREI CHESTII S.R.L. Acești Termeni și Condiții guvernează utilizarea acestui site și relația dvs. cu TREI CHESTII S.R.L. Vă rugăm să citiți cu atenție acești termeni înainte de a utiliza acest site. Prin accesarea și utilizarea acestui site, sunteți de acord cu Termenii și Condițiile noastre. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni, vă rugăm să nu utilizați acest site.

2. Drepturi de Autor și Proprietate Intelectuală

2.1 Drepturile de Autor: Toate drepturile de autor asupra conținutului acestui site, inclusiv, dar fără a se limita la text, imagini, grafică, videoclipuri și alte materiale, sunt deținute de TREI CHESTII S.R.L. sau de alte părți terțe care au furnizat conținutul. Utilizarea neautorizată a acestor materiale este strict interzisă.

2.2 Licență Limitată: Acordăm utilizatorilor o licență limitată, non-exclusivă și revocabilă pentru a accesa și utiliza acest site în conformitate cu acești Termeni și Condiții. Această licență nu conferă niciun drept de transfer al proprietății asupra conținutului site-ului.

3. Confidențialitate și Protecția Datelor Personale

3.1 Politica de Confidențialitate: Utilizarea acestui site implică acceptul dvs. cu privire la politica noastră de confidențialitate. Vă recomandăm să citiți Politica de Confidențialitate pentru a înțelege modul în care colectăm, stocăm și utilizăm informațiile dvs. personale.

3.2 Date Personale: Prin utilizarea site-ului, sunteți de acord că informațiile dvs. personale pot fi procesate în conformitate cu Politica de Confidențialitate.

4. Responsabilitate și Garanții

4.1 Utilizare Responsabilă: Utilizatorii se angajează să utilizeze acest site în mod responsabil și să respecte toate legile și regulamentele aplicabile.

4.2 Disponibilitatea Site-ului: Ne străduim să menținem disponibilitatea continuă a site-ului, dar nu garantăm lipsa de erori sau întreruperi în funcționare.

4.3 Conținutul Utilizatorului: Orice conținut furnizat de utilizatori prin intermediul site-ului trebuie să respecte termenii noștri și să nu încalce drepturile altor persoane sau legile aplicabile.

5. Modificări ale Termenilor și Condițiilor

Ne rezervăm dreptul de a modifica acești Termeni și Condiții în orice moment. Orice modificare va fi afișată pe site și va intra în vigoare imediat. Continuarea utilizării site-ului după modificări reprezintă acceptul dvs. al noilor Termeni și Condiții.

6. Contact

Pentru întrebări sau comentarii referitoare la acești Termeni și Condiții, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail: contact@3chestii.ro.

Ultima actualizare: [Data ultimei actualizări]